Tillbaka till 80-talet

Jag brukar inte ha ovanan att egosurfa på arbetstid av den enkla anledningen att jag oftast inte har tid till det. Hursomhelst har arbetsgivaren nu bestämt sig för att spärra en hel bunke domäner ( är det väl?) som har med social media att göra. Facebook, Youtube, bloggar et.c. De är antagligen rädda att de anställda slöar på arbetstid, drar in virus till våra system eller sprider dålig publicitet om arbetsgivaren.

Jag har en bärbar jobbdator som jag hittills använt på kvällstid för att facebooka o blogga lite. Nu stängs snart den möjligheten och jag hänvisas till familjens burk därhemma , som ungarna troligen dödat, för den är död.

M.a.o tycks det vara byebye sociala medier för min del. Jag får väl börja faxa, som man gjorde på 80-talet.
Vad har du för faxnummer?

2 svar to “Tillbaka till 80-talet”

  1. Peter Harold Says:

    Ja, jag har precis dammat av min gamla Remington, så jag kan nog gå ännu längre tillbaka än 80-talet! 🙂 Det bästa med vanliga brev är att FRA inte får läsa vad man skriver i dem. Fast det är ju lite si och så med leveranstiden. Och det är även si och så att få tag i färgband till dessa uråldriga skrivmaskiner…

  2. Kafkapappan Says:

    Hörde Jan Guillou intervjuas härom morgonen och IB-affären kom upp. Det slog mig att FRA-tjaffset inte är så nytt. Staten har hållt koll på medborgarna förut..

    Snart kommer vi väl regeringsrösta på nätet också. Då blir det inga fler IB-affärer iaf, efterssom folk frivilligt ger ifrån sig informationen..

    De har inte hunnit spärra än, de har så mkt att stå i på IT-avd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: