Fredagsmys 2.0

Nu är arbetsveckan slut och det känns ju skönt med fredag. Hemma är det städat o klart, det gjorde vi igår. Tillsammans. Eller jag dammsög medans frun hjälpte ovillig sjuåring med läxan. Det var rätt man på rätt plats och jag känner att jag drog det lätta lasset. ( det känner nog hon också).

Idag blev det en sådan lugn dag som jag behövde. Det blev ingen träning för näsan började blöda strax innan jag skulle åka så jag stod över. Annars är mina pass på friskis & svettis något jag inte gärna missar. Det kan ha något att göra med att jag jobbar i en mans(gubb) dominerad branch och de enda kvinnorna jag möter är min fru, min svärmor och fröknarna på dagis / skolan.  Ähum – ja vafan , jag är snart 37 år gammal , så jag gläds gärna åt nå´n snygg 22-årings rumpa i lågt sittande gympabrallor. Så länge de är tillåtna.

Har någon missat Västerbottensnytt , klippet med reportern som byter om till bikini mitt i skidbacken och råkar visa lite cleavage under en sekund. Ajabaja, det går inte. Det är sexistiskt.

 

Nåväl, nu är arbetsdagen slut. Nu ska jag hämta ett par ungar. Lite som rysk roulette. Man vet aldrig i vilket skick och sinnestämning de är, eller hur kvällen skall sluta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: