David Lettermanns offer

Satt i bilen igår och lyssnade lite på Kvällspasset i P3. Den göttige homogäjen Hänrik Tårehammar pratade en del om David Lettermann och hans affärer med kvinnliga assistenter. Självklart utmålas David Lettermann som en riktig skurk som bedragit sin fru och dessutom med kvinnliga medarbetare som är betydligt yngre än honom själv. Efterssom göttigt homogäjje Hänrik måste vara politiskt korrekt är David en förövare och de stackars assistenterna offer.

Jag vet inte vad som är värst, att han är gammal eller han har viss makt över produktionen av sin show? Hade det varit okej om han varit en städare som jobbade på produktionsbolaget eller hade han fortfarande ansets som förövare på grund av sin ålder?

Hade någon av kvinnorna ens för ett ögonblick tänkt tanken att ha sex med David om han varit en maktlös städare?

Vad jag förstått har han inte kedjat fast någon och våldtagit henne? Eller är jag felinformerad? Stod kvinnorna utan val? Fanns det inget annat de kunde gjort än ha sex med David Lettermann? Typ..jobbat någonannanstans?

Jag tror att unga kvinnor som har sex med en äldre man med makt har någon slags baktanke med det. Att de räknar med någon sorts fördel. Därför är inte David Lettermann mera skurk i mina ögon än de berörda damerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: